User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

10-09-2010, 19:44:26

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Anketa

Kolika su vam mjesečna primanja?

do 2000 kuna
2 (14.3%)
2001 do 3000 kuna
0 (0%)
3001 do 6000 kuna
5 (35.7%)
6001 do 8000 kuna
2 (14.3%)
10.000 kuna i više
5 (35.7%)

Ukupno Glasova: 14

Autor Tema: Režijski troškovi stanovanja  (Posjeta: 3638 )

Offline Azriel

• Global Moderator
  • EX Korisnik
  • Reputacija: 49
  • Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!Azriel has great potential!
  • Vrijeme je da se krene
Odg: Režijski troškovi stanovanja
« Reply #60 : 16-02-2010, 20:39:16 »
Evo. Sad bu struja poskupila, što je i normalno, jer treba nadoknaditi lopovluk. Jaca u međuvremenu razmišlja skinuti harač i dali podignuti PDV da bi potakla potrošnju,neznam kako na taj način. Al  eto i HEPa,poskupila struja koju su već preplatili a i treba u nove investicije. To je sve zapravo i dobro,možda ćemo konačno i kampirati na  Markovom trgu da gamad ne pobjegne dok ne vrati pokradeno :batina:
OTPOR STOKO

Offline DarzaJ

• Stari Korisnik
  • Reputacija: 35
  • DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.
« Reply #61 : 16-02-2010, 20:57:21 »
Al me obradova :auuuu
Ovo nisam čuo vjerojatno zbog toga što je bilo i previše novina a sve vezane za deranje kože.

Dali su na Markovom trgu očistili snijeg?
UseNaseIPodase

Offline t-arrow

• Mladi član
  • Reputacija: 14
  • t-arrow barely matters.t-arrow barely matters.
  • Korabljoni Sekretar
« Reply #62 : 16-02-2010, 21:30:43 »
Ne vjerujem da će biti kampiranja na Markovom trgu. Nije se dogodilo do sada, ali bilo je motiva za to.
Jacine rošade imaju svrhu da bi se ona i suradnici održali u politici. Što se tiče poskukljenja biti će još iznenađenja.
Ova svjetska kriza još traje, a kod nas cijene i dalje su u porastu. U drugim zemljama trend cijena je suprotan i može se jasno uočiti već u običnom marketu...

Offline DarzaJ

• Stari Korisnik
  • DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.
« Reply #63 : 17-02-2010, 18:57:25 »
......................
 Što se tiče poskukljenja biti će još iznenađenja.
.........................

Oprosti ali u krivu si, to više ne može biti iznenađenje, to je sad već postala normalna stvar.
UseNaseIPodase

Offline t-arrow

• Mladi član
  • Korabljoni Sekretar
« Reply #64 : 17-02-2010, 19:34:22 »
Jest, imaš pravo. A što se tiče struje neće krešit puno, samo dvadeset posto. Tako sam čuo na TV, sinoć.

Offline DarzaJ

• Stari Korisnik
« Reply #65 : 17-02-2010, 19:54:50 »
Vjerojatno će i ovo povući i druga poskupljenja.
Ne vidim uopće kako će to završiti osim kao u ovoj karikaturi:

UseNaseIPodase

Offline Smille

• Mladi član
  • Reputacija: 5
  • Smille has no influence.
« Reply #66 : 18-02-2010, 17:25:06 »
Završit čemo kao Grčka u totalnoj dubiozi samo za razliku od nas njima će EU pomoći da stanu na noge.
Ma katastrofa nama ni netreba nikakva elementarna nepogoda mi imamo vladu, kao da nas je poharala kuga i još gore čemo proći kako je krenulo :batina: Katastrofa samo neznam dokle tako  :hail

Offline Smille

• Mladi član
  • Reputacija: 5
  • Smille has no influence.
« Reply #67 : 01-03-2010, 15:42:46 »
Evo opet nameta majke im ga spalim opet po narodu banditi lopovski od HRT. Udri po raji pa digni pretplatu na 80KN to zato da možemo gledati DVB-T :batina:

Offline t-arrow

• Mladi član
  • Korabljoni Sekretar
« Reply #68 : 01-03-2010, 17:28:46 »
Ne spominji!

Nego po kome ce biti, ako ne po nama! Oni sebe namire koliko im treba, a nas ko'sisa! Gledao sam na FTV, prije neki dan - Jaca i Suker dernece po Hercegovini. Boli njih neka stvar glede nasih problema, mes'cini! Ja nemam kuna niti za platiti anti-virus sluzbu. Crnci mi oborili sistem prekjucer... Instalirao sam ponovo sve, jos nisam podesio kvacice. Jebemliga!
« Zadnja izmjena: 01-03-2010, 17:49:46 t-arrow »

Oznake: