User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

10-09-2010, 19:52:25

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Autor Tema: Disk Repair Software  (Posjeta: 900 )

Online Mihac™

• EX Korisnik
  • Reputacija: 59
  • Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
    • Zagreb-Forum
Disk Repair Software
« : 26-01-2009, 22:21:50 »
Desi se skoro svakome da mu rikne hard ili da ima loše sektore i windows i bilo koji drugi OS zastane kod podizanja i nema šanse niti sa reinstalom vratiti sektore.
Kako mi je riknuo hard, a imam mali milion podataka i da spasim nešto ako se može, pronašao sam na internetu Disk Repair Software koji sam prebacio na USB stick i mrdam s tim u dosu :rofl:

kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti

Online Mihac™

• EX Korisnik
  • Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
    • Zagreb-Forum
Odg: Disk Repair Software
« Reply #1 : 01-03-2009, 19:08:29 »
Odmah da vam kažem da meni nije pomoglo i nazadnje sam kupio drugi HDD i ovog riknutog spojio na sata ulaz u računalu i poskidao sve sa druge particije (na prvoj je tako i rako uvijek operativni sustav).
kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti

Offline Force

• Početnik
  • **
  • Reputacija: 0
  • Force has no influence.
« Reply #2 : 18-04-2009, 20:12:27 »
A nakon skidanja podataka da li si probao markirati bad sektore iz konzole ?

Da li si probao low level format i dijagnostiku sa proizvođaćevim softwerom ? (također se s tim radi iz dosa :lu:)

Online Mihac™

• EX Korisnik
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
    • Zagreb-Forum
« Reply #3 : 18-04-2009, 20:23:43 »
Kad ti ode vilica s ploče onda se jednostavno možeš slikati, ali za bad sektore je dobro i riješi sve.

Offline Force

• Početnik
  • **
  • Reputacija: 0
  • Force has no influence.
« Reply #4 : 18-04-2009, 20:38:38 »
Onda si jako dobro particionirao disk ako si uspio pogodit točno po vilicama particije :kava:

Offline t-arrow

• Mladi član
  • Reputacija: 14
  • t-arrow barely matters.t-arrow barely matters.
  • Korabljoni Sekretar
« Reply #5 : 07-03-2010, 19:16:37 »
Desi se skoro svakome da mu rikne hard ili da ima loše sektore i windows i bilo koji drugi OS zastane kod podizanja i nema šanse niti sa reinstalom vratiti sektore...

Dajde reci mi koja je razlika između formatiranja i brisanja hard diska?
Nisam toliko potkovan, a evo zašto to pitam:

Naime znaš da nam mobile megabajti nisu jeftini, zbog toga imam uhodanu praksu koja se sastoji u tome da ne dozvoljavam da mi uleti niti jedan megabajt sa strane. Tj. ne dolazi u obzir nikakav 'update', njet 'antivirus' - sačuvaj me Bože od takvih prijatelja... Nego, kad mi dogusti onda formatiram hard i instaliram nanovo ono što mi treba!

Prije neki dan sam odabrao opciju brisanje hard diska umjesto uobičajenog formatiranja i iznenadio se da je to trajalo preko 10 sati. Jedva sam ponovo uspostavio proizvodnju. Evo sada vidim radi mi već par dana sve lijepo - cijedim megabajte preko tele2, s točnošću valjda od jednog bajta. Ali naći će me farabuti što raspačavaju te zaraze, neće dugo proći i opet ću morati po ustaljenoj praksi!
« Zadnja izmjena: 07-03-2010, 19:59:09 t-arrow »