User Login

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

10-09-2010, 20:31:59

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Autor Tema: Poljoprivrednici i poticaji  (Posjeta: 1261 )

Offline DarzaJ

• Moderator
  • Stari Korisnik
  • Reputacija: 35
  • DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.
Odg: Poljoprivrednici i poticaji
« Reply #30 : 08-03-2010, 17:40:59 »
Dali država (vlada) koja je članica EU može djeliti poticaje poljeprivrednicima onako na pamet?
Mislim kao ovi kod nas što rade i obečavaju brda i doline a to se ne može ispuniti.
UseNaseIPodase

Offline DarzaJ

• Moderator
  • Stari Korisnik
  • Reputacija: 35
  • DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.DarzaJ has a powerful will.
« Reply #31 : 08-03-2010, 18:56:33 »
Poticaji se djelili šakom i kapom, kao da je u pitanju nečiji tuđi novac a ne novac poreznih obveznika, .......................................
Citiram dio svoga posta a razlog je što sam maloprije na vijestima čuo da je Kosorica izjavila da će se od sada bolje kontrolirati poticaji.
Netko je lud.
UseNaseIPodase

Offline t-arrow

• Mladi član
  • Reputacija: 14
  • t-arrow barely matters.t-arrow barely matters.
  • Korabljoni Sekretar
« Reply #32 : 13-03-2010, 15:43:42 »
Na osnovu onoga što vidim ili čujem - smatram - poticaj vidom pljačke društva! Otkuda uopće ideja da se državni novac dijeli okolo kapom i šakom, a nitko ne nadzire kamo to ide? Iz okoline znam za neke slučajeva gdje je taj poticaj čisto poklonjen, na temelju "podobnosti i pripadnosti"...

Naveo sam dio posta koji odražava moj stav glede poticaja, više o tome možete čitati  OVDJE

Offline Mihac™

• EX Korisnik
  • Reputacija: 59
  • Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!Mihac™ is leading the good life!
  • © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
    • Zagreb-Forum
Jedno selo koje živi od poljoprivrede
« Reply #33 : 17-03-2010, 19:31:07 »
100 Radno sposobnih.
37 Radi ali ne baš od volje.
12 Sjedi ispod drva i pijucka rakiju, oni su se jednom borili kada su razbojnici napali selo.
Od njih dvanaest jedan je pri tome ranjen a jedan skrenuo.
Od njih dvanaest šestorica se nisu ni sukobila sa razbojnicima ali su bodrili o...stale sa prozora.
Čekaju da se proda ljetina pa da dobiju zaslužene mirovine.
2 Blentava šetaju okolo i love leptire.
5 Na bolovanju. Nešto ih žiga i boli glava.
20 Zapisuju što i koliko tko radi. Važne su to osobe- administracija.
5 Traže način kako zaposliti one koji kao nemaju posla a ne radi im se ono što se nudi.
2 Na porodiljskom.
7 Otišlo do grada da vide što ima novog u stranom svijetu i isprose neki kredit.
3 Pripremaju jelo.
5 Čuvaju polja od ptičjeg svijeta.
2 Bave se politikom i astrologijom.

kakva ih budućnost čeka ???
kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti